Hotell Ibis Göteborg

Hotell Ibis
[ratings]

 
Prisjämförelse

Det speciella hotellet Ibis Göteborg City är faktiskt ett flytande hotell nära Liseberg, Statsmuseet och Maritima Centrum. Hotellet har 120 rum utrustade med platt-tv med kabel-tv anslutning och telefon. Internet finns i de allmänna utrymmena och kan användas mot en avgift. Alla rummen är noga genomtänkta och inredda smakfullt för en angenäm vistelse. Detta är ett mycket prisvärt hotell för den som inte vill lägga för mycket på sitt boende utan få en rejäl slant över till sin vistelse i staden. Sov i bekvämlighet i sköna sängar med lakan i bomull, kuddar och täcken i härligt fluffigt dun. Receptionen är öppen 24 timmar där kan du förvara dina värdefulla saker i kassaskåpet. Hotellet hjälper även till med växling och buss och bilparkering. Vill man träna, ta en golfrunda, bada i havet, gå på opera eller shoppa finns allt detta mellan 0,1 och 10 km avstånd. Möjligheterna är oändliga i Göteborg och när man bor på Ibis Hotel Göteborg City underlättar detta naturligtvis då man bor centralt och man både enkelt och bekvämt kan ta sig runt i staden.

Äta på Ibis

Som på de flesta av Ibis hotell så finns restaurang Ibistro. God mat och trevligt sällskap i en fin atmosfär med utsikt över vattnet gör middagen till en glädje.
På hotellet finns en hotellbar med tv och gott att dricka. Eller så kan man gå till snackbaren där det dygnet runt serveras enklare måltider både varma och kalla.

Båtens gamla kaptenshytt används idag för konferens eller möten. Boka från åtta upp till tjugo personer och sitt i en annorlunda miljö med utsikt över Göta Älv och hamnen. Passa på och boka förmånligt med konferenspaket och lite god fika. Skicka en mötesförfrågan via hotellets hemsida och de hjälper till med den hjälp ni behöver inför er kommande konferens.

Parkering finns i anslutning till hotellet, fråga i samband med bokning så hjälper personalen till med mer information.

resebloggar.info