Boka hotell på Avenyn

Här nedan listar vi hotell som ligger på Göteborgs pulsgata nummer 1 , Avenyn.

Avenyn är ett centrum för både nattklubbar , restauranger samt även shopping och Kultur. Det finns både bio och teatrar på avenyn och här listar vi de hotell som ligger på och strax intill denna berömda stadsgata.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Elite Park Avenue Hotel

Detta väldigt fina och lyxiga hotell på avenyn erbjuder en toppvistelse oavsett om man kommer hit som turist eller som affärsresenär. Det finns många bekvämligheter på denna fyrstjärniga facilitet.

Det finns båda bar och restaurang i byggnaden och man hålla bankett och bröllop i en av de många fina rummen på detta hotell. 317 st fina och rymliga rum finns till förfogande och av många räknas detta som ett av Göteborgs bästa hotell.
Avalon Hotel

Avalon Hotel är ett populärt designerhotell där inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Hotellet ligger i hjärtat av Kungsportsavenyn. Hotellet har 101 rum att erbjuda och det finns ett flertal olika rumsklasser att välja mellan. Allt från fina sviter till mer moderata rum vad det gäller storlek och utrustning. Avalon har en omtyckt restaurang i byggnaden med en vacker uteservering under sommaren.
Hotell Flora

Hotell Flora är ett elegant design och boutiquehotell ligger i närheten av Grönsakstorget i Göteborg. Hotell Flora är oberoende på det sättet att de inte tillhör någon hotellkedja. Hotellet har 68 rum och det som kännetecknar rummen är dess unika design med klara färger och mycket elegant inredning. Flera av rummen har egna teman som tex The Royal Swedish Room, The Rock Room. För er som vill bo elegant under er vistelse rekommenderar vi detta unika hotell.
Dorsia Hotel & Restaurant

Dorsia hotel i Göteborg är ett av de elegantaste hotellen man kan hitta i staden. I detta fantastiskt fina boutique hotell imponeras man från första stund då man går in genom entrén. Färgerna är väldigt välkomnade och man får känslan att man befinner sig i tusen och en natt fast på riktigt. Hotellet har 37 st rum och samtliga är mycket vackert inredda och i de sköna Carpe Diem sängarna sover man som en kung eller drottning. I byggnaden finns också en mycket uppskattad restaurang som serverar mat från världens hörn.
Hotel Mornington

Mornington Hotell på paradgatan Avenyn ligger nära många av sevärdheterna som Stadsmuseet och Universeum. Det är även kort promenadavstånd till Liseberg och Maritima. Det finns en fin restaurang på hotellet och man har även både bar och cafe.

Frukostbuffen är mycket välsmakande och ingår i priset. Andra bekvämligheter som trådlöst Internet finns i alla allmänna utrymmen. Man har även ett väl utbyggt konferenscenter som passar alla affäresresenärer. Man kan parkera på deras område men det kostar extra.
Hotel Scandic Rubinen

Scandic Rubinen ligger perfekt placerat mitt på Kungsportsavenyn i Göteborg. Hotellet har det mesta i utrustningsnivå som en modern och trendig bar med restaurang samt ett fräscht gym.

De kan även arrangera möten och konferenser för mellan 1 upp till 60 deltagare i hotellets mötesvåning och även event och fester kan ordnas för upp till 150 personer på hotellet. Samtliga 194 rum är fräscha med gott om utrymme.
Hotel City Center

Comfort Hotell City Center på Avenyn ligger väldigt centralt i närheten av Stadsmuseet och Universeum. Hotellet håller bra standard och man erbjuder kostnadsfritt Internet och man har en företagsdel som håller bra klass.

 Parkering kan erbjudas dock mot en extra kostnad. Comfort Hotel City Center har  hela 55 rum. Tv:n har kabel-/satellitkanaler och betalfilmer. Alla rum är naturligtvis rökfria.
Hotel Poseidon

Hotell Poseidon ligger på en tvärgata strax intill avenyn i Göteborg. Ett litet mysigt familjehotell med trevlig och serviceminded personal. Kaffe och tidning finns i lobbyn för den som vill sitta ner en stund.

Har man värdesaker så finns det förvaring för det i receptionen. Rummen är trivsamma och bekväma, internet är kostnadsfritt. Alla rum har tv med stort kanalutbud, telefon, hårfön och arbetsplats. Ett jättebra hotell för den som vill bo lite lugnare än man kanske gör mitt på själva avenyn men som kan ta sig dit på nån minut.

resebloggar.info