Hotell nära Ullevi

Området kring Ullevi i Göteborg har en hel del fina hotell att erbjuda. Platsen är föremål för många stora evenemang årligen.

Fotbollslandskamper , motorsport och konserter är vanliga evenemang på Ullevi. Vi listar utvalda hotell som ligger såpass nära att man kan gå dit under 10 minuter.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Hotel Scandic Crown

Ett fint hotell som passar alla. För de som reser i arbetet så finns det företagscenter, konferensrum och tekniska moderniteter.

Barnen har ett alldeles eget lekrum i roliga färger och skojiga saker att leka med. Rummen är sköna och komfortabla, inredningen är modern och fräsch. Vill man ha en stunds lugn och ro så kan man få det i bastun eller badkaret. Vill man däremot låta kroppen jobba och trötta ut varenda muskel så kan man göra det på hotell Crowns fitnesscenter. Parkering finns mot dygnsavgift.
Hotel Liseberg Heden

Familjära hotellet Liseberg Heden ligger placerat på heden i Göteborg bara ett stenkast från Ullevi och ca 500 meter från Liseberg.

Det finns en restaurang och bar i byggnaden och hotellet har 179 rum som omgärdas av vackra innergårdar som alla är inredda på ett mycket smakfullt sätt. Både dagstidningar och Internet är kostnadsfritt och det finns även en bastu. Parkeringsplatser finns att tillgå för en extra kostnad.
Hotel Scandic Opalen

Scandic Opalen ligger i Göteborg nära både Ullevi och Liseberg. Rummen är ljusa och rymliga med inslag av varma färger och vissa rum har spektakulära vyer.

Hotellet passar både affärsresenärer och turister då hotell opalen har massor med konferensutrymmen. Standarden är hög med gym och bar/restaurang på hotellet. Detta hotell ligger mitt emellan centrum, avenyn, Ullevi, Liseberg och Svenska Mässan så man tar sig enkelt fram till fots mellan platserna.
Hotel Riverton Göteborg

Hotell Riverton ligger i Göteborg nära Stadsmuseet, Ullevi och Universeum. Även Liseberg och Botaniska Trädgården finns inom gångavstånd.

 Hotellet har spa-badkar och en liten Spa avdelning med bastu och relaxrum. Internet finns att tillgå gratis. Hotellet passar båda turister och affärsresenärer då hotellet också har bra konferens möjligheter. Hotellet har inte mindre än två st restauranger samt bar. Det finns 189 rum som alla håller bra standard sedan en renovering av alla rummen slutfördes under 2010.
Hotel Arena Ullevi

Detta hotell som ligger nära Ullevi och Liseberg är ett perfekt ställa att bo på om han vill ha närhet till det mesta runt om i innerstaden.

Deras frukostbuffe kan rekommenderas och den ingår i priset. Det finns trådlöst Internet och man har tvättmöjligheter att tillgå. Hotellet har 34 st rum som allla är trivsamma och familjära. Det finns ingen restaurang men väl ett café där man kan ta sig en förfriskning.
Hotel Allén

Ett trevligt hotell alldeles i närheten av Ullevi, Centralstationen och Nordstan. Här bor man perfekt för en riktigt trevlig vistelse i Göteborg.

Här behöver man inte ta sig runt med spårvagn eller taxi. Rummen är mysiga, städning och uppbäddningsservice erbjuds varje dag, det finns 32″ lcd-tv på alla rum. Internet finns på hela hotellet och är gratis för hotellets gäster. Det finns flera bekväma tjänster så som tvättning, flerspråkig personal, kaffe och tidning i lobbyn. Parkering finns tillgängligt fast då mot en avgift.
Spar Hotel Gårda

På Gårda hotell finns mötes och konferensmöjligheter för de som är affärsresande. Fitnesscenter och bastu finns tillgängligt för de gäster som vill motionera eller koppla av.

Hotellet har en bar/lounge där det finns kaffe eller uppfriskande drycker, även restaurang finns på hotellet så det är lättillgängligt när man behöver få i sig en bit mat men kanske inte har tid att leta efter en god restaurang. Rummen är mysiga och man sover skönt i sängarna på hotell Gårda. Parkering till hotellets gäster finns men den är inte övervakad.

resebloggar.info