Hotell vid Mölndal

Mölndal ingår numera i Göteborgs tätort eftersom de båda har vuxit ihop under tidens gång. På ca 15 minuter når man Mölndals kärna från Göteborgs centrum.

Här finns historia som sträcker sig redan från 1200-talet så vill man hitta historia så finns det massvis av det i Mölndals Kommun. Åby travbana och Gunnebo Slott & trädgårdar är ett par av de sevärdheter som finns. Vi har på den här sidan listat de hotell som finns att välja på när man behöver övernattnings möjligheter i Mölndal.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Scandic Hotel Mölndal

Här finns både restaurang, bar och café så möjligheterna för att få sig nåt i magen eller något gott att dricka är många. Rummen är trivsamma och bekväma.

På hotell Mölndal finns allt som behövs vare sig man reser ensam, med familjen eller i arbetet. Lekrum för barnen, flerbäddsrum och mötes och konferensmöjligheter. För gäster som vill koppla av så kan man göra det i hotellets bastu eller spabadkar. Fittnesanläggning finns för den som vill hålla sig i form. Rummen har tv, strykmöjligheter, kaffe/the kokare, hårtork och internet så det är inget som fattas en boende på Scandic Hotel Mölndal.
Hotel Mölndals Bro

Ett hemtrevligt och familjärt hotell där personalen månar om sina gäster och ser till att de har det bra. Rummen är fina med varma färger och sköna mattor.

Det finns skrivbord och sittplats om man behöver jobba lite eller vill sitta och läsa en god bok. Luftkondition, internet, minibar och tv med många kanaler finns på alla rum. Det finns en restaurang men det är bra att veta att under sommaren och fredag till söndag serveras inga måltider.
Hotel Ibis Göteborg Mölndal

Hotell Ibis är ett prisvärt hotell som håller en bra standard. Rummen är ljusa med bra plats, ganska enkel inredning men ändå trivsam.

Här finns restaurang, bar, businesscenter och mindre konferensrum. Alla hotellets utrymmen har internet men det tillkommer en avgift vid användning. Alla rum har tv med kabelkanaler, arbetsplats och telefon. Vill man ha väckning är det bara att beställa det i receptionen. Parkering finns och är gratis.

resebloggar.info