Hotell i Majorna

Majorna ligger i den västra delen av Göteborg väldigt nära hamnen där fartyg och färjor har sin utgångspunkt.

 Karl Johans Torg är en naturlig mötesplats i stadsdelen och läget är mycket gynnsamt om man vill bo bra och centralt men ändå lite utanför stadsruschen. Här nedan kommer de hotell alternativ som finns i Majorna.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Hotell Novotel i Göteborg

Novotel ligger en kort promenad från Majorna och hotellet ligger mycket fint precis vid Slottskogen och botaniska trädgården.

Det finns en mysig restaurang med tillhörande bar/cafe inhyst i byggnaden. Hotell Novotels frukostbuffe är rejäl och vi lovar att man kommer att lämna frukost bordet mätt och belåten. Hotellet har även en liten fitnessanläggning som man kan använda fritt så länge man är gäst på hotellet. Reser man hit i affärer har hotellet har ett konferenscenter med flera olika konferensrum att nyttja. Hotellet har 151 rum som samtliga har minibar och kaffebryggare. Trådlöst internet finns att tillgå gratis för alla hotellets gäster.
Spar Hotel Majorna

Pris från 743 kr

Spar Hotell i Majorna ligger i hjärtat av stadsdelen Majorna. Detta är ett populärt hotell som har bastu och en fin fitnessanläggning.

Man hittar även en fin restaurang med tillhörande bar i byggnaden. Parkering är gratis men obaservera att det kan finnas dålig tillgång om hotellet är fullbokat, då är det först till kvarn som gäller. Internet är gratis i både rum och allmänna ytor. Hotellet rymmer över 200 rum som är smakfulla och bra planerade. Hela hotellet gick igenom en grundlig renovering 2009. Man har ett stort utbud att välja på vad det gäller TV kanaler och betalfilmer. Strykbräda, väckning och extra sängkläder finns om så önskas.

resebloggar.info