Hotell nära Liseberg

Nöjesparken Liseberg är Sveriges största nöjespark och man massor med olika events som pågår året runt.

Under sommartid är det många konserter inne på området och runt jul görs parken om till en lysande julstuga. Det finns flera bra och omtyckta hotell runt Liseberg och vi listar de nedan som har gångavstånd till Liseberg.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Hotell Liseberg heden

Hotell Liseberg Heden ligger mycket bra placerat med en kort promenad till nöjesparken Liseberg samt Svenska mässan.

Även avenyn nås med en minuters promenad. Hotellet har 179 rum att erbjuda och designen är klassisk skandinavisk med ljusa eleganta färger. På Liseberg heden finns en restaurang som är öppen året runt samt det finns även en bar där man kan få lite mer lättlagat. Gym och relaxavdelning finns att tillgå för alla gäster.
Hotel Gothia Towers

Gothia Towers i Göteborg är med sina över 700 rum ett av Nordens största hotell. Läget är perfekt mellan Liseberg och Scandinavium och ändå bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn.

 Alla rum har en personlig stil med tanke på höjden på byggnaden har många rum en grym utsikt. Vill ni bo riktigt flott så kan Gothia erbjuda flera olika sorters sviter.
Quality Hotel Panorama

En förstaklassig hotellvistelse erbjuder hotell Quality Panorama sina övernattande gäster. Hotellet har en egen spa anläggning där hotellets gäster kan koppla av riktigt skönt med någon härlig behandling.

Rummen är ljusa med jordnära färger för att ge den där hemtrevliga touchen. Det finns en restaurang på hotellet och bar/lounge där man kan mingla och ta sig något gott att dricka. Internet är gratis och rummen är utrustade med alla bekvämligheter en resenär behöver.
Hotel Onyxen

Bor man på hotell Onyxen når man Liseberg på fem minuter till fots. Onyxen är ett litet hemtrevligt hotell med bra läge i Göteborg.

Hotellets personal sätter sina gästers behov i första rum och gör allt de kan för att vistelsen ska bli till så stor belåtenhet som möjligt. Detta hotell passar utmärkt för affärsresenärer, familjer och turister. Det finns rum med flera bäddar för de som reser med ett eller flera barn. Frukost ingår i priset och bra att veta är att hotellet endast har 6 parkeringsplatser som kostar 170 kr/dygn, men det finns gott om andra parkeringar runt hotellet.


Lorensberg Hotel

Hotell Lorensberg är ett familjeägt hotell där du kan njuta av en lugn och vänlig miljö i ett av de det bästa områdena i Göteborg.

De unika väggmålningar i hotellet ger en charmig upplevelse för alla besökare. Du kommer att sova gott i deras bekväma sängar, och en härlig frukostbuffé väntar på dig på morgonen. I lobbyn behandlas man alltid gästerna på ett ypperligt sätt och man bjuds på kaffe eller te, kakor och färsk frukt.
Nice Bed & Breakfast Hotel

Hotell Nice Bed & Breakfast är lite som att sova över hos en vän. Rummen är alla olika inredda med en familjär känsla.

Trådlöst internet, minibar, tv och radio. En stor och generös frukost ingår i bokningspriset och kan under sommarens varma månader ätas på hotellets uteplats. Detta är ett utomordentligt alternativ om man är flera stycken som vill sova i samma rum och övernatta i en storstad utan att det behöver gå på en förmögenhet. Här bor man i närheten av Göteborgs restaurang, natt, nöjes och kulturliv. Och naturligtvis även shopping!

resebloggar.info