Hotell nära centralstationen i Göteborg

Det kan vara bekvämt att bo nära reseförbindelserna i Göteborg och då passar ett hotellboende nära centralstationen mycket bra.

Tågstationen i Göteborg är navet i trafiken från och till staden. Det finns ganska många hotell inom en radie av ett par hundra meter och väljer man att bo på något av hotellen vid centralstationen får man dessutom närhet till Nordstan som är ett av stadens största köpcentrum.

Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan enligt ert val ———

Clarion Hotel Post

Ett femstjärnigt lyxhotell med alla möjligheter är hotell Clarion Post. Koppla av vid någon av poolerna, gå till hälsoklubben eller ta en skön stund i bastun.

För affärsresande så finns det företagscenter, mötes och konferensrum. Hotellet har café, restaurang och bar vilket gör det enkelt med måltiderna om man inte vill välja någon av alla stadens restauranger. Rummen är bekväma, sköna och härligt lyxiga. Detta är ett hotell för den som inte nöjer sig med något annat än det bästa!
First Hotel G

First Hotel G ligger ca 150 m från centralstationen i Göteborg och hotellet är populärt bland båda affärsresenärer och turister.

Anläggningen har bastu och en fitnessanläggning och trådlöst Internet finns i alla utrymmen. Hotell First G har två barer/lounger samt en restaurang och snackbar. Samtliga rum har en 42 tums platt-TV och utrustningsnivån är hög överlag på detta hotell.
Clarion Collection Hotel Odin

Hotell Odin ligger bara några meter från Göteborgs Centralstation så det är riktigt lättillgängligt för tåg och bussresenärer att bo här.

Ett modernt fint hotell med lyxig inredning och trivsamma rum. Här finns alla möjligheter för en lyckad vistelse i staden, Nordstan ligger runt hörnet med alla sina butiker och på 10 minuter är man nere på avenyn. Hotellet har internet, conciergetjänster, flerspråkig personal, hälsoklubb och motionscenter och mycket annat som krävs av dagens medvetna hotellgäster.
Rica Hotel No. 25

Hotell Rica No. 25 är totalrenoverat och varje detalj är utsedd för att göra hotellet så trivsamt som möjligt.

En familjär känsla ombonar alla hotellets rum och man känner sig nästan som hemma. Sängarna är av högsta kvalité så att alla gäster ska kunna få sig en riktigt god sömn när de bor på Rica. Frukosten som bjuds på är full av färg, smak och näringsrik kost som framtagits av Svenska Kocklandslaget. Ett hotell med en skön och genuin känsla och förstklassig service.


resebloggar.info