Spar Hotell i Göteborg

Spar HotellBoka Spar Gårda

[ratings]

Spar Hotell Gårda är ett hotell där man ska trivas och känna sig lite mer avslappnad. Hotellets grundtanke är att det inte ska kännas så mycket som att man egentligen rest bort utan snarare kanske är och hälsar på hos en god vän. Hotellet ligger beläget bara några minuter från Ullevi så gångavstånd till centrum är ungefär 20 minuter. Men naturligtvis finns det hållplatser för lokaltrafik mitt utanför så man har inga problem att ta sig runt i Göteborg. Bor man på Spar Hotell Gårda så har man även tillgång till någon av deras 40 fria parkeringar, dock i den mån det finns plats. På morgonen äter man så mycket man orkar från den härliga frukost buffén, ingen gäst ska gå iväg hungrig vare sig man ska ut på vägen eller strapatser på stadens gator. Buffén och morgontidning ingår när du vistas som gäst på hotellet. Sov från en till sex personer beroende på val av rum.

Design på Spar hotell Gårda

Rummen är ljusa och går i skandinavisk klassisk stil med möbler i ljust trä och inslag av varma färger i textilier för en mysig och hemtrevlig känsla.
Spar bar har fullständiga rättigheter, ta en avkopplande drink med något gott tugga på i goda vänners sällskap, arbetskollegor eller som ensam gäst. Kanske träffar du någon trevlig likasinnad att prata med en stund.
Dryck och smörgåsar går att köpa i receptionen. Vill man sitta ute en härlig sommardag så har hotellet även en möblerad terrass. Är man en bokad grupp så serveras god mat och dryck i matsalen.

Boka konferens med smaskigt hembakt i kaffepausen! Spar Hotell har tre konferensrum från 12 till 50 personer beroende på sittning. Det finns tillgång till frukt, godis och vatten. Spar Hotells motto är ju att man ska få mer hotell för pengarna och så gäller även när man bokar in sig i grupp eller konferens, bra priser för glada och nöjda kunder.

Boka Spar Gårda

resebloggar.info