Hotell Royal Göteborg

Hotell Royal
[ratings]

 
Prisjämförelse

Hotel Royal är Göteborgs äldsta hotell. De första gästerna togs emot redan 1852, varför inte bli en du med! Vackra rum designade i värme och enkelhet, nytänkande och gammalt. Fräscha badrum i kakel och sängar som lovar en god natts sömn. I varje rum finns det en känsla av historia och tidens gång. Vackra välbevarade detaljer från hotellets början ger värme och karaktär. Alla rum är individuellt inredda från enkelrum till tornrum. 79 rum fördelat på hotellets fyra våningar. Samtliga har telefon, skrivbord, hårtork och internet. I priset ingår frukostbuffé, internet och morgontidning. Vid incheckning känner man en härlig doft av kaffe och nybakta förfriskningar, slå dig ner en stund och njut av den vackra takmålningen och detaljer som det handsmidda snirkliga trappräcket i jugendstil. För aktuella erbjudanden och rabatter gå vidare till hotellets hemsida.

Hotell Royals läge

Hotellet ligger mitt i Göteborgs centrum, ta en liten tur till trädgårdsföreningen och besök fjärilshuset eller fika i rosenkaféet. Känner man behov av en massage, träningspass eller simtur finns WorldClass gym tvärs över gatan. Shopping och restauranger finns det gott om i Göteborgscentrum, ta en tur i Nordstan eller vandra vidare längs Avenyn. Svenska mässan, Liseberg, Ullevi och Operan ligger inom gångavstånd. Annars tar man taxi eller någon av stadens kontinuerligt gående lokaltrafik.
Reser man med bil finns det nu parkeringshus bredvid hotellet och kostar 190 kronor dygnet. Biljett finns i receptionen och betalas med hotellnotan. För tågresenärer ligger Centralstationen endast några hundra meter bort.
Hotel Royals personal erbjuder högklassig service och vill hjälpa till med allt de kan. Fråga om stadens nattliv, högklassiga restauranger, mysiga fik, populära turistmål eller affärer så har personalen säkert flera tips och idéer för att göra vistelsen i staden händelserik och intressant. Kanske behövs en limousine för ett speciellt tillfälle, eller glömde du skjortan till det där viktiga mötet? Inga frågor är för stora eller för små!

resebloggar.info