Hotell Poseidon i Göteborg

>Hotell Poseidon
[ratings]

 
Prisjämförelse

Hotel Poseidon, ett trestjärningt familjeägt hotell beläget i centrala Göteborg. På en kvart till fots når du de flest besökta ställena i Göteborg, Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi, Nordstan och mycket mer. Shopping och mat finns mitt utanför på gatan då Hotel Poseidon ligger strax vid Avenyn. Hotellets familjära miljö erbjuder kaffe/te och kaka dygnet runt så vare sig man är morgon eller natt människa kan man sätta sig och avnjuta en lugn kopp i hotellets trivsamma miljö. 49 ljust inredda rum, hemtrevligt, mysigt med diverse moderniteter så som Lcd-tv, trådlöst fritt intenet, klockradio mm. Rummen har privat badrum, titthål och nya säkra vingcard-lås.

Rummen ligger i en prisklass på 995-1590 kronor beroende på storlek, säsong och eventtillfälle. Hotel Poseidon har frukostbuffé inkluderat i sina priser. Personalen på Poseidon är noga med att deras gäster ska börja dagen med en rejäl frukost! Så även om man skulle behöva åka innan buffén öppnar så är det bara att säga till det vid incheckning så hjälper de till att ordna med en lättare måltid eller faktiskt till och med något att ta med på vägen om man inte skulle ha tid att sitta ner. Är du mat allergiker eller lactosintolerant så säg till vid ankomst så ordnar köket alternativa produkter för dig. Frukost serveras vardagar 6.30 till 10.00 och helger 07.30 till 10.00.

Hotell Poseidon olika paketerbjudanden

Hotel Poseidon har tre olika paketserbjudanden till förmånligt pris.

Lisebergspaketet finns med både enkel och dubbelrum och extrasäng för barn upp till 16 år. I detta paket ingår en övernattning, frukostbuffé och inträde till Liseberg, pris från 665 kronor.

Lyxpaketet kostar 1590 kronor och inkluderar ett stort dubbelrum för två personer med mousserande vin och färsk frukt. Man kan välja att få frukost på rummet eller äta i frukostmatsalen. I detta paket ingår dessutom sen utcheckning klockan 13.00.

Jazzpaket. Är ett paket för Göteborgs jazzfestival detta paket kan bokas på www.gothenburgjazzfestival.com där det dagsaktuella erbjudandet från hotellet finns.

Möjlighet till parkering i garage tre minuter från hotellet till en kostnad av 175 kronor per dygn finns.

resebloggar.info