Hotell Lorensberg i Göteborg

Hotell Lorensberg
[ratings]

 
Prisjämförelse

Hotel Lorensberg ligger mitt emellan Avenyn och Scandinavium vilket ger nära till Göteborgs kulturliv och olika evenemang. Det har inte sparats på sovkomforten på Hotel Lorensberg, där sover alla deras gäster i sköna Hästens sängar, manglade lakan gjorda i 100% bomull, sköna komfortabla kuddar och fluffiga mjuka täcken. Hotellets inbjudande atmosfär och unika väggmålningar ger en lugn, behaglig känsla och skänker ro till alla som vistas på hotellet. Kaffe/te och kaka finns tillgängligt till alla gäster nere i foajén. Rummen har fräscht renoverade badrum med hårfön, filmkanaler och internet. Avnjut en härlig frukost på den inglasade verandan eller sitt ute en ljuvlig sommarmorgon när solen värmer skönt och vindarna är varma.

Möjligheter på Lorensberg

Tre stycken ljusa, luftiga konferensrum finns att boka på Hotel Lorensberg. Även om man skulle vara ett lite större sällskap än vad hotellet har möjlighet att ta emot så kan man boka rum för övernattning och så ordnar personalen med lokal hos någon av sina samarbetspartners som har plats för större sittningar, då bara med några minuters gångavstånd. Personalen hjälper även gärna till med bra förslag om ni vill göra någonting roligt i samband med konferensen. Förfriskningar till fikapauser går bra att beställa, om så önskas meddela detta vid bokning.
Om man kommer med bil går det bra att stanna utanför entrén för att checka in och lasta ur bagage. Om ni vid bokning har bokat någon av hotellets egna nio parkeringar ställer man sig där, skulle dessa vara fullbokade finns Lorensbergs parkeringshus ca 100 meter från hotellet. Parkering kostar 150 kr dygnet och biljett till parkeringshuset skrivs ut i receptionen.
Hotel Lorensberg har ett medlemskap i deras gästklubb om man skulle vara en återkommande gäst kan man samla poäng och även få andra förmåner. Papper fyller man i på plats i samband med sitt besök lämna ansökan till personalen så hjälper de till med resten.

resebloggar.info