Best Western Hotell Eggers

eggers
[ratings]

 
Prisjämförelse

Best Western Hotel Eggers är hotellet med kultur och karaktär från förr. Rustik miljö från gamla Göteborg beläget mitt på Drottningtorget. Vem vill inte bo där man känner sig kunglig i allra högsta grad? Vackra paneler, snirkliga trappräcken, blyinfattade målade fönster, antika mattor, stuckatur och kristallkronor i taken ger en underbar känsla av 1800 talets societetsliv. Varje rum har sin egen stil och är omsorgsfullt inredda för att bevara en historisk känsla.

Dessutom är hotellet ett av Sveriges äldsta och har naturligtvis en lång och spännande historia för den som är intresserad.
Hotel Eggers ligger bara ett stenkast från centralstationen och Göteborgs shoppingliv vilket gör det lätt att ta sig fram till fots och vill man lite längre bort finns spårvagn och buss strax utanför. Hotellet erbjuder parkering i Nordstans parkeringshus för 140 kr dygnet, men vid incheckning går det alldeles utmärkt att stanna utanför entrén och sedan i lugn och ro åka och ställa bilen.
Hotellets restaurang är en plats där många sinnen tillfredsställs. I den lugna övre matsalen sitter man i vacker miljö och äter god mat från hotellets välkända kök. Dessutom finns det ett lite mer intimare alternativ i form av två stycken ”chambres separées” där plats finns för 6 personer.

Paketpriser på hotell Eggers

Denna matsal är det självklara alternativet vid en finare affärslunch, middag för två eller ett sällskap innan operan. Vill man ha husmanskost och smårätter med utsikt över Göteborgs pulsfyllda Drottningtorg äter man i den nedre matsalen. Naturligtvis har Hotel Eggers även en välfylld bar med olika sorters förfriskningar och under sommarhalvåret kan man välja att sitta på den härliga uteserveringen.
Paketpriser på Cabaret, romantisk weekend, Eggers weekend, kulturhelg, operahelg och bröllopspaket finns att välja på om man känner att man vill lyxa till vardagen lite extra. Eller varför inte ordna med fest eller bröllop i denna vackra miljö. Hotellets personal hjälper mer än gärna till att ge den allra bästa servicen i allt vad man som hotellgäst kan tänkas behöva.

resebloggar.info