Gothia Towers i Göteborg

Gothia Towers
[ratings]

 
Prisjämförelse

Gothia towers som just nu håller på att bygga om och utöka har för närvarande 704 rum i sju olika kategorier. Ekonomi, standard, standard queensize, sky, sky executive, svit och relaxing room. Dessa fantastiska torn ger en vykorts vy från ditt hotellrum över staden. Rummen är noga inredda för att man som gäst på hotellet ska känna att man befinner sig i en komfortabel och avslappnad miljö. Välj själv mellan kategorier och rumsönskemål och Gothia Towers har med största säkerhet något av det ni söker. Hotellet var det första i Sverige att certifieras med Safehotels Alliances ABs säkerhetsstandard så att man som gäst kan känna sig extra säker på att Hotel Gothia Towers gör allt för att deras gäster ska vara trygga under sin hotellvistelse. Detta är ett högklassigt hotell där möjligheterna för events, mässor, fest och konferens är oändliga.

Äta på Gothia Towers

Hotellet har två publika restauranger, Heaven 23 och Incontro.
Heaven 23 anpassar sina moderna fräscha rätter efter säsong och varierar dessutom smaker från olika delar av världen. Kreativitet, kvalitét och smakupplevelse erbjuder denna spännande restaurang med utsikt åt alla håll över Göteborgs vackra stad. Och glöm för all del inte bort att ta en cocktail i Heaven 23´s kreativa bar där drinkar i ett stort utbud blandas för allas smak och tycke.
Incontro, Italienskt klassiskt och nyskapande fantastiskt! Enkelhet, smakrikt och umgänge är det Italiensk mat står för och detta levererar Incontro med bravur. Är man ett härligt sällskap som vill umgås och äta gott länge, så är Incontros InCompagnia-meny som betyder just umgås ett helt rätt val. Rätterna serveras då på fat och skickas runt mellan bordets alla gäster vilket ger en smakrik måltid av gemenskap.

Hotell Gothia towers har allt man som gäst kan tänkas behöva, parkering, roomservice, internet, businessrum, guestservice och mycket annat. Fråga någon av hotellets kompetenta personal, de hjälper mer än gärna till att uppfylla sina gästers önskemål.

resebloggar.info