Elite Park Avenue Göteborg

Elite Park
[ratings]

 
Prisjämförelse

Elite Park Avenue Hotel är beläget högt uppe på paradgatan Avenyn i centrala Göteborg. Restauranger, shopping, pubar och barer mitt utanför dörren. Som alla Elite hotell så är detta ett hotell i toppklass. Nyrenoverat, stilrent i skandinavisk stil. Elite Park Avenue är ett hotell som utstrålar klass och elegans. Hit vill man komma när man vill uppleva kvalitet och bekvämlighet. Rum finns i flera variationer från normala enkelrum till lyxiga sviter i trivsam harmonisk miljö med utsikt över Göteborgs centrum.

Restauranger på Elite Park

Hotellet har faktiskt så mycket som tre ställen att äta på vilket gör att man kan välja om man vill ha det lite enklare eller elegantare. Locatelli med sitt spännande kök och speciella drinkar ligger ut mot avenyn och ger en känsla av att man svischas med i livligheten från gatan. Är man partysugen är detta det helt rätta stället. Härliga rytmer och gott att dricka förgyller allas kväll på denna hot-spot no 1 restaurang som faktiskt till och med uppmärksammats i New York Times. I över 50 år har Göteborgare gått till Park för att ses, Park Avenue Café är dit man ska gå när man vill känna sig lite mer som hemma. En trivsam miljö där man träffar gamla kära vänner, skrattar, skojar, äter gott och mår gott helt enkelt. Klassisk matlagning av hög kvalité och fina råvaror är vad som bjuds på Parks meny. Har man varit förut på Elite Hotels så vet man att Bishops Arms, en hederlig klassisk engelsk pub, alltid finns ihop med hotellet och det gör det även på Hotel Park Avenue.

Fest och Bröllop

Ha fest eller bröllop i kulturminnesmärkta Taube eller Sandbergsalen där väggdekorationerna drar till sig allas blickar. De vackra speciella murarmålningarna av Ragnar Sandberg eller rummet som dekorerats av vår käre Evert Taube. Är man ett större sällskap finns även Bankettsalen som tar emot så mycket som upp till 550 personer. Ska man ha konferens finns det 17 lokaler från 2-450 personer, lokalerna har all tänkbar utrustning för att det ska bli ett lyckat möte.
Glöm inte att även ge kropp och själ en smula ro i Hotel Park Avenues Wellness oas. Hotellet har verkligen jobbat för att man ska känna sig avslappnad och utvilad efter någon av de lyxiga behandlingarna eller ett pass på gymmet.

resebloggar.info